اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

گام‌های عملی ساخت شهرک «بلندی‌های ترامپ» برداشته شد!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم‌زمان با ۷۴مین سالروز تولد رئیس جمهور آمریکا از آغاز گام‌های عملی ساخت شهرک «بلندی‌های ترامپ» در جولان اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۶۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه از برداشتن گام‌های عملی به منظور ساخت شهرک «بلندی‌های ترامپ» در جولان اشغالی خبر داد.

 

اعلام این خبر توسط نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حساب کاربری خود در توئیتر با ۷۴مین سالروز تولد ترامپ مقارن شده است.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ایده ساخت این شهرک از سال گذشته و پس از اینکه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا حاکمیت جعلی رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناخت، ارائه شد.

 

بر اساس این طرح شوم، قرار است رژیم صهیونیستی مبلغی معادل ۸ میلیون شکل معادل با ۲.۳ میلیون دلار را برای این پروژه پیش بینی کند.

 

گفتنی است، «یوم النکسه» سالروز شکست اعراب در جنگ با رژیم صهیونیستی است؛ جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ که از ۵ ژوئن تا ۱۰ ژوئن ۱۹۶۷ میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی مصر، سوریه، اردن و عراق روی داد. در این جنگ رژیم صهیونیستی نوارغزه، کرانه باختری، شبه جزیره سیناء و بلندی های جولان را به اشغال خود درآورد.

 

شایان ذکر است، سازمان ملل نیز اشغال بلندی های جولان توسط رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد./ اسپوتنیک

ارسال نظر